Det ble klassikeren spagetti (Sopps) og tre oppskårne wienerpølser (Gilde). Spagetti er god mat, men er ekstremt vanskelig å spise og det er ulekkert å se folk konsumere denne retten. Men jeg har løsningen, man bare brekker spagettien i tre lengder. To knekk mens den fremdeles ligger i posen. Enklere å koke i gryta og langt enklere og mer delikat å spise. Justerte smaken i etterkant med mine to gode venner Aromat og Gastromat.
søndag 7. oktober 2012
Klassikeraften
Var ute hele dagen og gjorde hagearbeid. Raket løv og felte
et tre. Dels fordi jeg hadde god samvittighet for å ha jobbet hardt hele dagen
og dels fordi jeg hadde dårlig samvittighet for å ha felt et tre, fant jeg ut
at jeg skulle unne meg et pastamåltid.
Det ble klassikeren spagetti (Sopps) og tre oppskårne wienerpølser (Gilde). Spagetti er god mat, men er ekstremt vanskelig å spise og det er ulekkert å se folk konsumere denne retten. Men jeg har løsningen, man bare brekker spagettien i tre lengder. To knekk mens den fremdeles ligger i posen. Enklere å koke i gryta og langt enklere og mer delikat å spise. Justerte smaken i etterkant med mine to gode venner Aromat og Gastromat.
Det ble klassikeren spagetti (Sopps) og tre oppskårne wienerpølser (Gilde). Spagetti er god mat, men er ekstremt vanskelig å spise og det er ulekkert å se folk konsumere denne retten. Men jeg har løsningen, man bare brekker spagettien i tre lengder. To knekk mens den fremdeles ligger i posen. Enklere å koke i gryta og langt enklere og mer delikat å spise. Justerte smaken i etterkant med mine to gode venner Aromat og Gastromat.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar